Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ - ΙΚΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Α΄ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ!

Με σεβασμό, ταπεινότητα, αγωνία και συγκίνηση επικοιινωνούμε μαζί σας για να σας στείλουμε το σύνολο των πληροφοριών που έχουν κατακλύσει την ελληνική blogoσφαιρα και αφορούν ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ( Βλέπε σχετ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ).

Όλοι μας σ' Εσάς προσβλέπουμε με ελπίδα, προσμονή και πίστη για την παρέμβασή Σας που θα σταματήσει επιτέλους αυτόν τον κατήφορο που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και αφορά στην πλήρη απουσία θέλησης, δράσης και οράματος από τη μεριά της Μητρόπολης Ιταλίας για την αναγέννηση της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού Πνεύματος στην ιστορική και αγιασμένη αυτή γη.

Διαβάσαμε κάπου, μελετώντας τις εκατοντάδες σελίδες υλικού από την επίσκεψή Σας το 2001 στην περιοχή ότι είχατε δηλώσει: "Είχαμε σ' αυτή τη γή ένα χρέος ανεξόφλητο από αιώνες. Βρισκόμαστε εδώ για να το εξοφλήσουμε..!"

Η εμπνευσμένη Σας πρωτοβουλία, ανυπολόγιστης σημασίας και προοπτικών για την ανάδειξη της ΟΙκουμενικότητας του Ελληνικού πνεύματος της Ορθοδοξίας και βέβαια της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Κωνσταντίνου Πόλεως δηλαδή, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακυρώθηκε και "τσαλαπατήθηκε" από εκείνους που φαντάζεται κανείς ότι είναι εντεταλμένοι από την Παναγιότητά Σας να την πραγματοποιήσουν.
Έστω και την ύστατη αυτή στιγμή Σας ικετεύουμε και είμαστε χιλιάδες:


ΠΑΡΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΛΙΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ "ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΑΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟ 2001;



1. Ο Πατριάρχης στην Ακρόπολη της Μεγάλης Ελλάδας-Γκαλιτσιανό Καλαβρίας




2. Υποδοχή αρχηγού κράτους στα φτωχά χωριά της Καλαβρίας με το δικέφαλλο αετό να ανεμίζει ξαά μετά από 1000 χρόνια



3. Υποδοχή από τους μαθητές των ελληνοφώνων χωριών της Καλαβρίας





4. Ο Πατριάρχης φυτεύει λιόδενδρο στην αυλή της Ι.Μ.Αγίου Ιωάννου του Θεριστού στην Καλαβρία





5. Ο Πατριάρχης εγκαινιάζει τον Ι.Ναό των Αγίων Ηλιού και Φιλαρέτου στην Σεμινάρα.

Σας προσκυνούμε και Σας παρακαλούμε να μην σιωπήσετε πλέον!

Διώξτε τους ανίκανους που Σας εκθέτουν και γελοιοποιούν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα!
Είστε ο Πατριάρχης του Γένους μας!
Με ειλικρινή σεβασμό αλλά και μεγάλη αγωνία,
φιλάμε το χέρι Σας και ζητούμε την ευλογία και την ευχή Σας!

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου